Shht, Borokov Borokov, Willy Organ

image - Shht, Borokov Borokov, Willy Organ

Over

Na spraakmakende shows op Pukkelpop en Best Kept Secret, mag Shht voor een derde keer uw favoriete zaal (Verse Vis, Leffingeleuren 2017) op zijn kop zetten met hun zotte, geniale en tevens strakke show waarmee ze zich op korte tijd ontpopten ze zich van publiek geheim tot cultband met grote aanhang.13 maart kwam hun de derde plaat ‘Noneketanu’ van deze noisepopband uit. Denk Raketkanon meets Queen.

BOROKOV BOROKOV mocht al eens de Kapel afsluiten op Leffingeleuren en wie daar bij was weet wat te verwachten. Chaos! Dit Antwerpse kwartet brengt weirde en dansbare electronica en gaat daarbij heerlijk uit de bocht. Op 20 maart komt hun nieuwe plaat ‘Enkel Duetten’ uit, hierop werkten ze samen met o.a. Fenne Kuppens (Whispering Sons), Mathieu Terryn (Bazart) en Charlotte Adigéry.

Als special guest komt niemand minder dan de held van Leffingeleuren 2019, WILLY ORGAN de affiche vervolledigen, .

Dansende Beren na LL: “Het plein stond propvol en iedereen wilde een glimp opvangen. Organ was dan ook naar Leffinge gekomen om iedereen rond zijn vinger te winden, en het was al van bij de eerste song raak. Natuurlijk moest het allemaal van de kitscherige beats komen, maar ook de hilarische alledaagse lyrics zorgden ervoor dat al zijn songs echte oorwormen zijn.”

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Oostende
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 96952
Editer l'événement SEO Espace administration