Zebra Katz - Geannuleerd

Concert » Hip-Hop / Rap

Praktische informatie

 • Afgelast
 • Over Zebra Katz - Geannuleerd

  Concert geannuleerd. Tickets worden terugbetaald.

  ZEBRA KATZ :
  De Jamaïcaans-Amerikaanse rapper, danser en performer Zebra Katz is terug van eigenlijk nooit echt weggeweest.

  In 2012 leerden we hem kennen met het iconic 'Ima read', een hypnotiserende, onderkoelde hit, geïnspireerd door ballroom culture, bekend geworden via een Rick Owens-show en geremixt door onder meer Azealia Banks en Grimes. Daarna volgde een mixtape 'DRKLNG' en een reeks singles en ep's, die allemaal heerlijk donker, gespannen en queer klinken.

  Anno 2020 is de tijd eindelijk aangebroken voor een debuutalbum. De eerste single daaruit, 'INININ', smeekt alvast om een vogue-choreografie, terwijl 'ISH' (met coproductie van Sega Bodega) wringt en wroet zoals alleen een Zebra Katz-nummer dat kan.

  Na zijn bijzonder straffe performance op Les Nuits Botanique 2017, keert Ojay Morgan in 2020 naar de Botanique's Rotonde voor wat belooft een heel erg spannende avond te worden.

  MIMI :
  Mimi is een Brusselse dj die je kan kennen als lid van Lait De Coco, resident van The Word en tour dj van Martha Da'Ro. Haar stijl gaat breed en combineert haar Afrikaanse roots met Europese cultuur. Zo worden haar sets een amalgaam van electronica, megatron, club en hiphop, denderend op het geluid van hevige drums en percussie.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen