image - Te Gast: Christoff

Over

Live in Mol

CHRISTOFF: muzikaal live-avontuur met schlager en pop

Christoff, de onbetwiste schlagerkoning van Vlaanderen, verkende het afgelopen jaar al voorzichtig nieuwe muzikale paden met zijn hit-album, ‘Altijd onderweg’. De mix tussen trendy schlager- en popmuziek was een schot in de roos. ‘Altijd onderweg’ werd een nummer 1 album met hits als ‘M’n beste vriend’ en ‘Voor jou’ en werd met platina bekroond. Inmiddels bevestigt Christoff door zijn deelname aan het VTM-programma, ‘Liefde voor Muziek’, dat hij een echte muzikale duizendpoot is die moeiteloos pop, rock en schlager tot een harmonieus geheel weet te verwerken.

Het voorbije jaar was wederom een topjaar voor Christoff. Hij kreeg de Radio 2 Zomerhit award als beste zanger en kon met ‘M’n beste vriend’ zijn zoveelste nummer 1 hit op zijn palmares schrijven. Daarnaast ontving hij ook nog een MIA, de derde op rij, als beste artiest in de categorie Vlaams Populair. De duo-concerten met zijn grote voorbeeld Will Tura waren in een mum van tijd uitverkocht en het bijhorende album werd ook platinum. 

Maar ook live met zijn eigen begeleidingsgroep is Christoff top of the bill. De verrassende set die de grote hits als ‘Sweet Caroline’ en ‘Zeven zonden’ naadloos combineert met recente poppy hits als ‘M’n beste vriend’ en ‘Voor jou’ is een gegarandeerd succes. Christoff verrast muzikaal voortdurend en bezorgt jong en oud een onvergetelijke muzikale middag of avond!

Prijs: 42 euro
Tickets: ticketbalie Schouwburg Rex – 014 33 09 00 – www.getouw.be
Organisatie: BMB Agency

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Nederlandstalige muziek
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 96582
Editer l'événement SEO Espace administration