image - Endz, Annabel Lee

Over

ENDZ
Het Belgische Endz is een groep rond Fabrice 'Fabiola' Detry, loïc b.o. et Kevin P ((ex-)leden van Austin Lace, Flexa Lyndo en He Died While Hunting). Met hun superband presenteren ze muziek die evenzeer een throwback naar de nineties is, als futuristisch klinkend gegekscheer.
Invloeden van Pavement, Flaming Lips, Ariel Pink en Yo La Tengo komen samen in een sound die al eens durft te verbazen. Stemmen gaan verloren in wolken van shoegaze, bassen grooven en schieten onverwachte richtingen uit en de percussie verdeelt zijn tijd tussen slaan en zalven. In de Botanique stellen ze hun nieuw album voor!
Annabel Lee
Het garage-popproject Annabel Lee werd in 2016 gevormd in Brussel rond de innemende Audrey Marot. Op hun eerste ep "Wallflowers" (verschenen via Luik Records) deed de band zowel dansen als melancholisch wegmijmeren dankzij de dromerige stem van Audrey, die doet denken aan de Australische Courtney Barnett en het Californische duo Best Coast. Ondertussen heeft Audrey de betere leden uit de lokale rockscene verzameld om nieuw materiaal in te blikken, dat wordt voorgesteld op la Rotonde.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 85642
Editer l'événement SEO Espace administration