Deurdedeurdeur - Podium aan huis

image - Deurdedeurdeur - Podium aan huis

Over

Haal voorstellingen naar je huiskamer

Bekijk gratis opnames van straffe podiumvoorstellingen voor jong en oud. Elke dag komen er nieuwe bij. Via Podium Aan Huis bundelen gezelschappen, kunst- en cultuurhuizen virtueel de krachten om jou te blijven ontroeren en ontspannen. Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!
 

Deurdedeurdeur
SKaGeN zet de lachband aan… Een meesterwerkje in drie bedrijven… En elk bedrijf wordt ‘Deurdedeurdeur’ grappiger. Technisch is het perfect: de timing zit goed, de vergissingen worden perfect uitgevoerd. (De Standaard)

Het ene hilarische moment volgt het andere op. (Cutting Edge)

Hoewel in dit stuk alles fout loopt, is het immers juist de uitdaging om met precieze timing alles ‘juist’ fout te doen lopen. Een uitdaging die SKaGeN met succes aangaat.(De Morgen)

Deurdedeurdeur is een hilarische deurenkomedie over het wel en wee van een theatergezelschap tijdens de repetities en tijdens hun toernee. U ziet de voor- en achterzijde van de mensen en het toneel: het decor, maar ook de acteurs en de regisseur die in de coulissen te kampen hebben met verliefdheden, gebrek aan professionalisme, jaloezie en drank.

Deurdedeurdeur heeft alles wat bij een echte deurenkomedie hoort: deuren, klinken, misverstanden. SKaGeN baseerde zich op de farce Noises Off (’82) van de succesvolle West End-auteur Michael Frayn. Noises Off wordt jaarlijks tientallen keren opgevoerd over de hele wereld, en de reden daarvan is niet ver te zoeken: het stuk staat als een huis en het publiek ligt krom van het lachen. Onder het motto ‘geen genre is ons te gek’, ging SKaGeN met Deurdedeurdeur de uitdaging aan om vér te gaan in ambachtelijke beheersing, in timing, in ‘comedy’. Dat gebeurde voor het eerst in 2008. Dat beviel hen en het publiek zo goed dat ze het nog eens overdeden voor de Antwerpse Kleppers 2015.

#####Credits

Van en met: Valentijn Dhaenens, Korneel Hamers, Clara van den Broek, Mathijs F Scheepers, Ryszard Turbiasz, Charlotte Vandermeersch, Sari Veroustraete, Iven Deduytschaver & Jonas Van Geel Costumes: Barbara De Laere Techniek: Jeroen Wuyts, Wouter Dupon & Bob Cornet Productieleiding: Iven Deduytschaver Tekst: Naar Noises Off van Michael Frain. Bewerkt door SKaGeN, met toestemming van de auteurProductie: SKaGeN, ism Villanella en DEStudio

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap

Opname video door Beeldstorm o.l.v. Jan Bosteels  

https://podiumaanhuis.be/video/deurdedeurdeur/

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Professioneel
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 45475
Editer l'événement SEO Espace administration