Het verdragen van Versailles - Podium Aan Huis

image - Het verdragen van Versailles - Podium Aan Huis

Over

Haal voorstellingen naar je huiskamer

Bekijk gratis opnames van straffe podiumvoorstellingen voor jong en oud. Elke dag komen er nieuwe bij. Via Podium Aan Huis bundelen gezelschappen, kunst- en cultuurhuizen virtueel de krachten om jou te blijven ontroeren en ontspannen. Door de coronacrisis is de magie van de live beleving even onbereikbaar. Geen nood, want als de zalen moeten sluiten, dan komt de voorstelling gewoon naar je toe. Veel kijkplezier!

Het verdragen van Versailles
Door omstandigheden zijn Marie-Antoinette en al haar zussen, Louis XIV en al zijn broers én de presidenten én de premiers van Amerika, Groot-Brittannië, Italië en Frankrijk in één ruimte beland. Er is amper plaats, het is te warm, niemand krijgt iets te eten of te drinken aangeboden. ‘EN ACTIE!!!!!’ roept iemand plots. Niemand kan zich draaien of keren en toppunt van al, de deur zit vast. ‘EN CUT!!!!!’ Marie-Antoinette krijgt het op haar heupen, maar niemand die daar aandacht aan besteedt. Er worden afspraken gemaakt, die worden op papier gezet en iedereen verklaart zich ‘voor akkoord’. Tien seconden later gaat het fout.

Credits

van/met: Steven Beersmans, Randi De Vlieghe, Natascha Pire muzikale coaching: David Davidse scenografie: Manolito Glas lichtontwerp: Jeroen Doise, Manolito Glas dramaturgie: Mieke Versyp kostuums: Raïssa Hans

https://podiumaanhuis.be/video/het-verdragen-van-versailles/

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Professioneel
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 45473
Editer l'événement SEO Espace administration