Cinema Urbana, Topfilms aan de Schelde, Zomer van Antwerpen,

Diverse Activiteiten » Buiten Activiteiten

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Cinema Urbana, Topfilms aan de Schelde, Zomer van Antwerpen,

  Wat is er zaliger dan een fijne film in de buitenlucht op een warme zomer - avond? Op verzoek van velen, terug van eventjes weggeweest: Cinema Urbana, een reeks gratis topfilms op het grote doek aan de Schelde.

  Cinema Urbana is dit jaar een warm bad vol zachte en hoopvolle verhalen: inspirerende films voor een tijd waarin iedereen wel een lichtpuntje kan gebruiken. Met o.a de liefdevolle documentaire ‘Mother’ van Antwerpse regisseur Kristof Bilsen, de poëtische animatiefilm ‘J’ai perdu mon corps’ over een hand die zijn lichaam zoekt en het hartverwarmende ‘Hors Normes’, de slotfilm van filmfestival Cannes 2019.

  Bij het invallen van de schemering ben je van harte welkom op het zuidelijke deel van de Scheldekaai. Neem je eigen zitje en kussens mee om extra comfortabel te zitten of zoek samen met je bubbel een plekje op de grond. Vergeet bij koudere avonden je zachte fleece deken niet! Het volledige programma vind je in juli op de website. Reserveer op voorhand je gratis tickets, dan ben je zeker van een plaatsje. Tickets worden steeds één week voor de vertoning vrijgegeven. Bestellen doe je via de website of telefonisch.

  In samenwerking met JEF

  GRATIS MITS RESERVATIE
   

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Diverse Activiteiten

  Andere evenementen : Antwerpen

  Aanbevelingen