image - Zomer in het Zwin

Over

Tijdens de zomervakantie staan de hutten van het Zwin Natuur Park open om bezoekers te verwennen met tal van activiteiten. In de kijkhut staat de hele dag door een Zwingids klaar om de bezoekers uitleg te geven over de vogels die de broedeilanden gebruiken om te rusten en zich te voeden. In de labohut worden de kleinste zoetwaterdiertjes van dichtbij bekeken en in het kijkcentrum zetten we elke namiddag de microscoop op het zoutwaterleven. In de ringhut worden tijdens de voormiddag regelmatig vogels geringd. Op andere momenten is er doorlopend een film te bekijken over het ringen van vogels.
Ook voor de jongste bezoekers van het Zwin Natuur Park staat er elke dag iets te beleven. Op sommige dagen wordt er een verhaal verteld, op andere dagen worden er spelletjes gespeeld. Verder kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar elke dag op zoek gaan naar de Schat van Vlieg. Deze zoektocht loopt in samenwerking met de gemeente Knokke-Heist.
Alle activiteiten zijn inbegrepen in de toegangsprijs tot het park.- Vooraf ticket reserveren verplicht via zwin.be https://www.zwin.be/nl/zomer-het-zwin

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Uitstappen / Ontdekkingen / Patrimonium
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 94391
Editer l'événement SEO Espace administration