Escape Cinema

image - Escape Cinema

Over

Eindelijk! De lente in lockdown ligt achter ons. Cinema Nova opent vanaf 1 juli tenminste elke juli-woensdag voor gratis voorstellingen. De eer van de heropening komt toe aan ons publiek. We starten met een Open Screen - een vertoning die bestaat uit films van ons publiek – en een Open Stage, speciaal voor oeuvres die tijdens de lockdown werden gemaakt. De woensdagen erna staat er nog heel wat op het programma, zoals: een eerbetoon aan rebelse bejaarden in het gezelschap van de "Gang des vieux en colère" en het magazine "Amour & Sagesse"; een avond die bewijst dat de toekomst niet onvermijdelijk digitaal is en dat het behoud van formaten zoals cd, dvd en magneetband geen pure nostalgie is; een frisse duik in de wereld van de micro-uitgaven met het fanzine "Le petit pangolin illustré"; heel wat filmvondsten van diverse pluimage, wat per slot van rekening Nova’s specialiteit is!

Parallel ontvouwen we vanaf 12 juli ons scherm her en der in de stad voor filmvoorstellingen buiten onze muren tijdens het weekend. We gaan op bezoek bij bevriende plekken, in open lucht of binnen, die actief zijn in precaire stedelijke ruimtes. Eenvoudiger en lichter dan gewoonlijk, de geest van pleinOPENair waait desalniettemin als een frisse bries doorheen de hete Brusselse zomer.

Gezien de omstandigheden maken we het programma van ’Esacape Cinema’ stukje bij beetje bekend op onze website en in de vitrine van Cinema Nova, Arenbergstraat 3, 1000 Bxxl.
Maatregelen voor deze zomer:

- Alle voorstellingen zijn gratis
- Maximum 100 toeschouwers in Nova, 200 in open lucht
- Voorrang aan toeschouwers die de hele avond komen; alleen zij hebben toegang tot het café (enkel cash-betaling)
- Kom een half uur op voorhand (geen reservatie mogelijk)

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Films > Projectie
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 94826
Editer l'événement SEO Espace administration