Uitgesteld - Hope: 200 acties om de wereld te veranderen

Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - Uitgesteld - Hope: 200 acties om de wereld te veranderen

Over

De beurs Hope is terug voor de 4e editie op 5 en 6 september 2020 en het is op Tour&Taxis dat het zijn koffers neerzet.

Gedurende twee dagen zal dit evenement 200 projecten verzamelen, die een positieve impact op de wereld hebben op sociaal, het milieu of economisch vlak. Een vast programma met activiteiten wordt georganiseerd , zodat iedereen en elk publiek er zijn gading kan vinden.

In lijn met de verschillende klimaatbetogingen , paralel met de fel besproken toespraak van Greta Thunberg , of nog de controverse rond Cop 25, stelt het salon Hope concrete oplossingen voor, en streeft het naar een wereld die groener, menselijker en voor ieder toegankelijk moet zijn.Gedurende twee dagen zullen ongeveer 200 exposanten sociale, milieuvriendelijke of economische projecten voorstellen om te bouwen aan een duurzame betere leefwereld.

De burger staat centraal in deze verandering.

Een alternatieve wereld bestaat en dát is precies de opdracht van het salon Hope : het grote publiek ervan bewust maken welke de spelers voor duurzame ontwikkelingen zijn.; aantonen dat iedereen op zijn niveau een actieve deelnemer kan worden voor deze ecologische overgang, waar elk zijn steentje kan bijdragen tot het opbouwen van deze verandering in onze maatschappij.

Een gevarieerd programma voor klein en groot, expert of beginneling

Gedurende twee dagen zal men een immens dorp van standen terugvinden, bestaande uit burger initiatieven, verenigingen, positieve en duurzame ondernemingen maar eveneens op het programma: conferenties , een Plogging ( een combinatie van hardlopen en afval opruimen ) , ateliers, een live Crowdfunding voor projecten die er zullen worden voorgesteld, een fotobox, een video-cabine voor interviews van deelnemers en nog vele andere verassingen!

Een veel belovende toekomst

HOPE Vzw bracht In amper drie jaar meer dan 10.000 bezoekers bij mekaar in de evenementen, die overal in Wallonië georganiseerd werden en komt binnenkort naar de hoofdstad, op de site van Tour & Taxis. De vraag en de beweging blijft groeien, waardoor het plaatsvinden van dit salon een noodzakelijk gevolg werd. Op termijn zal het event twee locaties bij uitstek krijgen: Brussel en Namen, de meest relevante steden om dit omvangrijk evenement plaats te kunnen geven.

Tarief

5€ in voorverkoop ( inclusief 1 gratis drank ),
7€ ter plaatse
Gratis ingang ( zonder drank ) voor -12 jaar en studenten (op vertoon van de studentenkaart).

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (3)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Salons / Beurzen > Salons / Beurzen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 91168
Editer l'événement SEO Espace administration