Ciné De Wouwer - Downtown Abbey

Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - Ciné De Wouwer - Downtown Abbey

Over

Downton Abbey is een historische dramafilm die zich afspeelt in 1927. De Engelse koning en koningin bezoeken op het platteland van Yorkshire het Engelse landhuis van de familie Crawley.

Terwijl de koninklijke staf naar Downton afdaalt, komt er een moordenaar aan die de koning wil doden. De familie en de bedienen worden opgezet tegen de koninklijke entourage. Daarbij zelfs de hofdame van de koningin die met de Crawleys ruzie heeft over de erfenis.

Het is 1927 en de Crawleys en hun personeel maken zich op voor hoog bezoek: koning George V en koningin Mary komen het adellijke gezelschap van Downton verblijden met een visite. Het koninklijk bezoek zorgt voor de nodige zenuwachtigheid, niet in het minst bij het huispersoneel. Lady Mary moet beroep doen op een oude bekende om de voorbereidingen in goede banen te leiden.

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award. De bioscoopfilm is geschreven door bedenker van Downton Abbey, Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria) en geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey).

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Films > Festivals
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 87589
Editer l'événement SEO Espace administration