Mark Exhibits en Leo Timmers

Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - Mark Exhibits en Leo Timmers

Over

Een bezoek aan de tentoonstelling De wereld van Leo Timmers is een leuke en meeslepende ervaring voor kinderen, jong en oud. Het campagnebeeld toont het al: verwacht je aan een ontmoeting met een buslading vol grappige en kleurrijke personages uit Leo’s kinderboeken en tv-animaties en laat je meevoeren door de wereld van Leo Timmers.

Leo Timmers is de auteur van Een huis voor Harry (prentenboek van het jaar 2019) dat centraal stond tijdens de Nationale Voorleesdagen. Naast Een huis voor Harry toont deze expo originele illustraties uit Garage Gust, Meneer René, Aap op straat, Franky, Diepzeedokter Diederik en Boem … Er zijn interactieve installaties en objecten die Leo’s wereld tot leven wekken.

Alle prentenboeken van Leo Timmers worden uitgegeven door Querido Kinderboeken. De Ziggy-boeken (met tekst van Harmen van Straaten) verschijnen bij Uitgeverij Rubinstein. Voor de TV serie werkte Leo samen met Grid-Animation.
Te bezichtigen tijdens de openingsuren van de bibliotheek: ma: 18:00 tot 20:00, di 13:00 tot 17:00, wo 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00, do 18:00 tot 20:00, vr 09:00 tot 12:00 en za 09:30 tot 12:00 uur

Dit gezamenlijke project van prentenboeken-maker Leo Timmers en producent Mark van Ierssel had een succesvolle start in de bibliotheken van Genk en Brussel en zal ook in Ravels te zien zijn.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Varia
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 87587
Editer l'événement SEO Espace administration