Compagnie Barbarie PAK DE POEN!

image - Compagnie Barbarie PAK DE POEN!

Over

Kom je verrijken op de meest hebzuchtige show van het jaar!
In ‘PAK DE POEN!’ kunnen kinderen geld verdienen. Veel geld. En daar kan je als ouder natuurlijk alleen maar van dromen. Het wordt een spetterende show met grootse prijzen, waanzinnige opdrachten en uitdagende vraagstukken waarin kinderen zelf bepalen hoe ver ze gaan om te krijgen wat ze willen. Is groei eindig of een doel op zich? Hoe moeilijk is delen eigenlijk echt? Waar ligt de grens tussen naar iets verlangen en hebzucht? Is méér per definitie altijd beter? Als we meer geld blijven maken, wanneer is er dan genoeg voor iedereen?
‘PAK DE POEN!’ geeft kinderen inzicht in ons kapitalistisch systeem en stelt de vanzelfsprekendheid ervan in vraag. Kinderen bewust maken van de waarde van geld is geen simpele opdracht. Enerzijds willen we ze verantwoordelijkheid aanleren, hen laten beseffen dat de dingen niet gratis uit de lucht vallen en dat alles een prijs heeft. Anderzijds vertellen we hen dat niet alles te koop is, dat geld niet het doel op zich mag zijn en dat wat er écht toe doet, onbetaalbaar is. Omgaan met geld, altijd meer willen hebben, hoe groter, hoe beter. Het is kinderen noch volwassenen vreemd.

‘Het einde van het kapitalisme is nabij!’ Zo wordt gezegd, gehoopt, gevreesd. Dus kom graaien, grijpen en hebben hebben hebben zolang het nog kan!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Professioneel

Andere evenementen Oost-Vlaanderen

Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 93534
Editer l'événement SEO Espace administration