Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Melodieren

  Een interactieve kinder-/familievoorstelling (5+) rond liedjes over dieren, muziek(instrumenten) en de wereld die ons omringt.

  Muziekinstrumenten en dieren uit de vier windstreken zorgen voor liedjes en geluiden die op het puntje van je tong gaan liggen.

  Fijnbesnaard&Compagnie laat kinderen (en volwassenen) met hun oren op wereldreis gaan. Het ganse publiek maakt actief kennis met verschillende muziekinstrumenten en -tradities aan de hand van liedjes over dieren van over de hele wereld.

  In de workshop rond 'Melodieren' gaan we muzikaal aan de slag! Met enkele liedjes uit de voorstelling gaan we op zoek naar de geheimen van de Muziek. Ritme & Melodie! Deze basiselementen zetten we extra in de verf. We gaan op wereldreis met een rugzak vol Muziek!

  Piet Decalf: zang, gitaar, mandoline, althoorn, banjo, voetbas… (meer dan 10 jaar freelance speler/arrangeur/componist voor verschillende theatergezelschappen, 5 jaar Jeugd en Muziek Vlaanderen, tv, radio…)
  Jan D’Haene: trompet/accordeon/piano (o.a. van NTG-productie En Avant Marche met Wim Opbrouck)
  Gregory Van Seghbrouck: sousafoon/trombone/eufonium (bekend van tientallen brassbands en andere ensembles, producties NTG)
  Pat Riské: percussie/drums (bekend van Twee Belgen en Chris Whitley maar dat zou meer dan 30 jaar theater -en andere ervaring onrecht aandoen)

  De workshop begint om 15 u., de voorstelling om 16 u.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Cultuurcentrum De Ververij - Wolvestraat

  Andere evenementen : Events voor kinderen

  Andere evenementen : Ronse

  Aanbevelingen