Ruben Van Gucht - Sportman II

image - Ruben Van Gucht - Sportman II

Over

Elk nadeel heb z'n voordeel. Daar is ‘m, daar is ‘m! Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt. Zijn hart stond stil, maar zijn Pontiac tikte nog. Tommeke, Tommeke, Tommeke, wat doe je nu? Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen. In 1969 stopte ik met vrouwen en drinken. Het waren de zwaarste twintig minuten in mijn leven. Moet er nog zand zijn? Onder druk wordt steenkool diamant. De dag voordat ik sterf, word ik een Duitser. Want ik heb liever dat een Duitser sterft, dan een Hollander. Gaaaaaan Jan, ze kunnen niet volgen! Je mist 100% van de schoten die je niet neemt. Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.

Een kleine greep uit een rijk arsenaal. Gevleugelde woorden. Vanwaar komen ze? Hoe zijn ze ontstaan? Wie sprak ze uit? Wanneer, door wie, waarom? En wat hebben ze met het leven van Ruben Van Gucht te maken?

Het podiumtrio is dit keer een kwartet geworden. Opnieuw geflankeerd door troubabroers Mathieu & Guillaume en dit keer vergezeld door Jonathan Bockstael.

Sporters leveren een ongezien bron van inspiratie op. De meest succesvolle sporters hebben vaak een unieke kijk op het leven. In SPORTMAN II gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken. SPORTMAN II is opnieuw een inkijk in het leven van Ruben Van Gucht, maar vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theaters / Spektakels > Varia
Nog meer evenementen Oost-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 92015
Editer l'événement SEO Espace administration