De Maatschappij voor Stedelijke Inricht

Diverse Activiteiten » Multidisciplinaire Festival

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over De Maatschappij voor Stedelijke Inricht

  Beste,

  « De Zomer in Josafat » , een tijdelijk park, een initiatief van Brussels Hoofdstedelijk Gewest die werd tot stand gebracht door de Maatschappij voor Stedelijke Inrichting opent haar deuren voor het eerst op 1 augustus op het terrein van het voormalig station van Josafat. In het kader van dit project verwelkomt de theatercompagnie « Les Nouveaux Disparus » u elke zaterdag (vanaf 8 augustus) in hun Nomadisch Cultureel Huis.

  De theatercompagnie « Les Nouveaux Disparus » is een nomadische theatergezelschap waarvan haar belangrijkste missie het verdedigen en opstarten van verschillende projecten ten voordele van de culturele democratie. Reeds jarenlang heeft dit gezelschap, in het collectief, tijdens tournees en op festivals belangrijke sociaal-culturele activiteiten verricht op de vele plaatsen waar zij terecht kwamen.

  Elke zaterdag kunnen jong en oud gratis deelnemen aan de artistieke en creatieve activiteiten die zullen doorgaan in dit park. Men kan er wegdromen samen met onze sprookjesverteller en de dag afsluiten met sfeervolle muziek, gebracht door muzikanten die van week tot week verschillen.

  Ook staat een bar en foodtruck tot uw beschikking om uw dorst te lessen en uw honger te stillen. Zowel jong als oud, kan een poging wagen om deel te nemen aan één van onze workshops (zang, beeldende kunst, circus etc.) Indien u gewoon wenst te wandelen in het park, eventjes relaxen in een ligstoel in de zon met of zonder drankje, bent u eveneens van harte welkom! Dit allemaal met de voldoende nodige afstand van elkaar, in een familiale sfeer!

  Elke zaterdag op het programma (vanaf 8/08) :
  9u : Opening van het park
  10u-12u : Creatieve en artistieke workshops - kinderen
  13u30 - 15u30 : Sprookjes
  15u30 - 16u30 : Workshop zingen in koor - volwassenen (vanaf 15/08)
  18u30 : Concert
  - 8/08 Anwar
  - 15/08 YaYa Bossa
  - 22/08 Sibel
  - 29/08 Lucie Valentine
  21u : het park sluit

  Andere animaties en verrassingen zullen nog worden toegevoegd aan dit programma, blijf op de hoogte!
  Een foodtruck staat tot uw beschikking elke zaterdag en zondag, tussen 12u en 20u. De bar is open van dindag tot zondag.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Diverse Activiteiten

  Andere evenementen : Schaarbeek

  Aanbevelingen