Anne Wolf Quatuor

image - Anne Wolf Quatuor

Over

Anne Wolf is terug met een gloednieuw project dat het muzikale avontuur voortzet van een kunstenaar die bijzonder origineel is in haar keuzes. De gekozen instrumentatie geeft zijn betekenis aan het project (kwartet en niet kwartet...): cello, akoestische basgitaar, drums en piano... De cd van het kwartet is door de critici geprezen als een klein juweeltje, om het publiek van onze club live te ontdekken!

LINE UP :

Anne WOLF, Piano
Sigrid VANDENBOGAERDE, cello
Théo DE JONG, akoestische basgitaar
Lionel BEUVENS, batterij

partijplanning

Om te voldoen aan de gezondheidsmaatregelen met betrekking tot "COVID-19" en met name de sociale afstand, moest de CLUB-meter met 65% worden verlaagd. Om het maximale aantal toeschouwers te laten komen, wordt de avond daarom in 2 sessies verdeeld. Elke sessie is zelf samengesteld uit 2 sets van elk 30 min. De tarieven zijn per sessie. De zitplaatsen worden door de toeschouwers gekozen bij het bestellen van hun tickets. Tickets worden verkocht in "solo" of "duo".

Sessies en prijzen ...
De avond is verdeeld in 2 sessies:

de "vroege" sessie : opening om 19:00 uur. Begin van de sessie om 19.30 uur (2 sets van 30 min. met een pauze van 5 min.). Einde van de sessie om 20.45 uur en vertrek van de toeschouwers (om plaats te maken voor de "late" sessie).

de "late" sessie: opening van de deuren om 21.00 uur (wanneer de toeschouwers van de "vroege" sessie zijn vertrokken en de desinfectie heeft plaatsgevonden). Begin van de sessie om 21:15 uur (2 sets van 30 minuten met een pauze van 5 minuten). Einde van de sessie om 22u30.

Tarieven per sessie

12 € : Leden open music
12 € : Abonnees van Jazz en Nord
15 € : volledige prijs (niet-leden)

De formule "Maaltijd & Concert" is op dit moment niet georganiseerd vanwege de sanitaire omstandigheden in verband met COVID-19

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Jazz
Nog meer evenementen Hainaut
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 91859
Editer l'événement SEO Espace administration