image - Relaks Comedy Avond

Over

Lev Vanorbeek is een bouwvakker en biker uit Zepperen. Hij brengt stand-up comedy en doet dat vooral in het plat 'Zeppers'. In 2011 zat hij in de finale van Comedymania. Voor deze avond ontpopt hij zich als ware MC die het publiek meeneemt op een fijne avond.

Johnny Trash is een man van vele talenten. Hij is niet alleen comedian, hij is ook singer-songwriter, rockster en rockabillyzanger en -drummer in verscheidene bands. TV-kijkend Vlaanderen kent hem van Belgium’s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z’n komische nummers. Gewapend met zijn gitaar en een humoristische kijk op het leven, ontleedt hij met gortdroge humor zijn eigen leven en gewoontes. Zijn liedjes zijn herkenbaar, grappig en ronduit hilarisch.

Nigel Williams bestookt het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy in de zuiverste Angelsaksische traditie: maatschappijkritisch, onvoorspelbaar, eerlijk, verontwaardigd, confronterend. Hij laat veel ruimte voor pittige interacties met het publiek en deelt - steeds met een vette knipoog - meerdere uppercuts uit op momenten dat je het het minst verwacht.

De geldende corona maatregelen zullen worden toegepast tijdens de avond. Dit betekent dat je een tafel krijgt toegewezen volgens het aantal tickets die je hebt aangekocht. Als je met een bubbel van 6 personen wenst te komen dien je de 6 tickets dus samen in 1 aankoop aan te schaffen.
Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Humor / Komedies
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 91574
Editer l'événement SEO Espace administration