Pianoconcert MDJ Matthias De Jaeger - Live @ Gent (St. Pieterskerk)

Concert » Klassiek / Modern / Barok / Chimes

Praktische informatie

Over Pianoconcert MDJ Matthias De Jaeger - Live @ Gent (St. Pieterskerk)

CONCERT:
De wereld is nog een tijdje op slot, maar binnenkort kan je toch op reis, voor het goede doel dan nog !

Op 20/03/2021 treedt de Gentse pianist-componist Mdj Matthias De Jaeger op in de Sint – Pieterskerk in Gent. In deze statige kerk kan u in een uitzonderlijk decor live én coronaproof komen genieten van zijn eigen repertoire. Zijn muziek is als een inspirerende reis via nostalgische paden, die je meeneemt langs feeërieke landschappen over dromerige velden.

Benieuwd of hij ook jou kan bespelen ? Check dan zeker deze link waar je Matthias al eens live aan het werk kan zien met zijn nieuwste release: https://youtu.be/Ch0vd_VC9ug

Er is bovendien een goed doel gekoppeld aan dit concert: per verkocht ticket wordt 5 euro geschonken aan de Gentse VZW Daktari Project (zie hieronder).


TICKETS:
Gewone tickets: 15 euro
VIP - tickets: 20 euro (incl. cava - arrangement)
Tickets zijn te bekomen via info@mdj-pianist.com
Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer:
BE41 0018 5904 4810
Graag met vermelding van naam + e-mailadres aub.


GOED DOEL: Daktari Project VZW.
Er is een goed doel gekoppeld aan dit concert: per verkocht ticket wordt 5 euro geschonken aan de Gentse Daktari Project VZW. Per verkocht Vip-Ticket gaat zelfs 7,5 euro naar deze VZW.

Het Daktari project vzw werd opgericht in 2010 door artsen en artsen in opleiding van de Universiteit Gent. Dit project staat in teken van het Kilembe Mines Hospital gelegen in het westen van Oeganda. Elke zomer reizen enkele studenten en artsen uit verschillende disciplines (geneeskunde, verpleegkunde, tandheelkunde, farmacie,..) naar Oeganda om het ziekenhuis te ondersteunen waar nodig en dit door middel van verschillende kleine projecten. Voorbeelden van reeds verwezenlijkte projecten zijn opleidingen voorzien, infectiepreventie, donatie van medisch materiaal en ondersteuning van de materniteit. Helaas werd de site enkele maanden geleden getroffen door een zware overstroming, waardoor het ziekenhuis moest evacueren. Geldinzameling wordt nu voornamelijk gebruikt voor de heropstart van het ziekenhuis en als ondersteuning van de opgesomde projecten van Daktari Project VZW.

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Gent