Carnets et photographies de voyage - Viviane Decock

image - Carnets et photographies de voyage - Viviane Decock

Over

La Loggia Dell'Arte wenst u het allerbeste, moge dit jaar zoeter zijn dan 2020 en u in staat stellen uw projecten te realiseren.
Om u door 2021 te helpen, biedt de Art Salon u een nieuwe tentoonstelling aan: "Travel Notebooks and Photographs" van Viviane Decock. Uw blik zal worden getrokken door foto's op een tafel, console en door een ophanging aan de muren van de Loggia .
Dus laat u verleiden en kom en beleef in goede tijden om te ontsnappen naar verschillende landen. Deze nieuwe tentoonstelling vindt plaats van zaterdag 16/01 tot zondag 31/01/2021, in de Loggia Dell'Arte, 18 Impasse St Maur - 7712 Herseaux.
De tentoonstelling wordt u aangeboden door fotografe Viviane Decock, die de lokale bevolking goed kent omdat zij in 1990 de "Groene wandeling" opende, een charmant kroegje. Vervolgens verhuisde Viviane in 2000 naar De Leute. In deze nieuwe bistro, gevestigd in een oude boerderij met binnenplaats, op het platteland, konden de bezoekers een speciaal biertje drinken, een lasagne of een brochette eten . Viviane, bekend om haar welkom, maar ook meer bekende klanten paradeerden in haar bistro, zoals Hervé Vilard ,Jean-Baptiste du Vetex (muziekgroep), Wim Opbrouck (acteur), de rockgroep “les mauvaises mauvaises langues" die zelfs 2 clips maakte in "De Leute".
Sinds de sluiting van haar café in 2013 heeft Viviane tijd gehad om te reizen: Marokko, India, Mongolië, Cuba, Nepal, Ethiopië, IJsland, Rajasthan, Laos zijn landen die haar aantrekken. Ze reist daarheen met haar camera , altijd klaar om het beeld van een inboorling, een typische plek of een bewegend object vast te leggen.
Als autodidact evolueert ze als fotograaf, waarbij ze natuurlijk zowel graag foto's maakt als ze herwerkt. Technisch speelt ze graag met contrasten, tegenlicht, natuurlijke elementen als mist, rook en beweging.
Dus als je graag andere horizonten wilt ontdekken, maak dan van de gelegenheid gebruik om door de Loggia te gaan, van zaterdag 16 tot en met zondag 31 januari 2021.
Als je de kunstenaar "VIVIANE DECOCK" wilt ontmoeten, zal ze tijdens haar tentoonstelling elke zondag van 14.30 tot 17.00 uur aanwezig zijn in de Loggia.
Ter informatie: de tentoonstelling is toegankelijk op DONDERDAG & ZATERDAG, van 14u tot 19u, en ZONDAG, van 11u tot 18u
Om gezondheidsredenen, volg de link om u te registreren: https://cally.com/pix9gtzmqdr9j6z5
Locatie van de tentoonstelling: Loggia Dell'Arte - 18, impasse St Maur - 7712 Herseaux.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Foto's
Nog meer evenementen Hainaut
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 86870
Editer l'événement SEO Espace administration