Train World | Krokuskriebels

image - Train World | Krokuskriebels

Over

Wij zijn fan van Krokuskriebels! Tijdens de Krokuskriebelsweek heten we families welkom in ons museum en rollen voor hen de rode loper uit. We hebben dan ook een superkriebelend aanbod in petto!



Nog tot en met 21 februari 2021 loopt in Train World de expo Choco Loco. Met een twintigtal chocoladesculpturen dompelen we je onder in de wereld van heerlijke chocolade en prachtige treinen.

Speciaal voor families ontwikkelden we een gezinspakket. Samen vind je in het museum vijf spelmolentjes met spannende opdrachten. In de molentjes puzzel je mooie tekeningen aaneen, krijg je de gekste quizvragen op je afgevuurd, kijk je naar kleine animatiefilmpjes, verzin je de zotste verhalen en ben je zelf even chocolatier.

Aan de hand van de molentjes komt het ganse gezin op een speelse manier meer te weten over onze treinen en de chocolade die we eten. De opdrachten in de molens houden rekening met alle leeftijden en prikkelen jullie verbeelding. Je hoeft heus geen professor te zijn om de opdrachten tot een goed einde te brengen.

Op het einde van het bezoek in hal 4 kan je in onze workshopruimte terecht. Daar kan je knutselen aan jouw zoötroop. Een zoö-wat? Een zoötroop is een ronddraaiend hebbeding waarmee je jouw tekeningen laat bewegen.

Krokuskriebels wordt georganiseerd door de Gezinsbond.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (2)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Evenementen voor kinderen > Expo voor kinderen

Nog meer evenementen Evenementen voor kinderen > Expo voor kinderen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 86150
Editer l'événement SEO Espace administration