Tijd is kleur

image - Tijd is kleur

Over

Stefan Martens, gevestigd in Brussel
Vanaf mijn 13 jaar stond ik versteld van foto's. Het heeft me nooit verlaten, en later werd ik een Master in fotografie. Ik heb meer dan 30 jaar voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Enige tijd geleden kwamen alle gekke ideeën die ik in de loop der jaren had samen.
Het resultaat is MindScapes 4D. Betrekken: tijd, licht en perspectief.
Het idee is tijd vangen. Licht is tijd.
Na een dag foto's maken en betrokken zijn bij het leven op dat moment, wordt deze ruimte het grafische concept, een weergave van een dag in een 2 dimensionaal canvas.
Meestal heb ik een idee van wat het zal worden, maar vaak ben ik verrast geweest over wat de uiteindelijke graphics werden. Degenen die naar de uiteindelijke foto kijken, moeten hun eigen focus maken, vanwege het 360 ° -concept maak ik geen frame, zoals bij conventionele fotografie.
De plaatjes zijn als woorden in een verhaal. In dat alles zijn er veel verschillende parameters die het uiteindelijke beeld beïnvloeden. Verschillende seizoenen, langere dagen…, al deze elementen geven andere kleuren een andere verhouding.
Het is alsof je vroeger een fotoprint ontwikkelde.
Het werk “Station 2 Station”; 2,3,4, was een andere uitdaging. Seizoenen; BXL Noord voor winter, Centraal voor lente en Zuid voor zomer. Je ziet de verschillen in kleur en een andere samenstelling door de lengte van de dagen.

Je krijgt het gevoel van een "Frozen Timelapse"….
Ik hou ook van mijn werk om te communiceren. Dus ging ik in de zomer terug naar BXL Noord, wat een heel nieuw beeld gaf. Hetzelfde idee gebeurde met Trees. Uiteindelijk werden het 4 seizoenen. Toen ik dat deed, bedacht ik dat het de natuur is, de zon, het licht, de seizoenen, die mijn foto's inkleurt ... Tijd is kleur.
Op zijn site vindt u 4 hoofdstukken; Stedelijk, meer grafisch en het gevoel van de grote stadsomgeving, Natuur, kleur en natuurlijke omgeving zelfs in de steden, N_Hood, die inspirerende details van mijn buurt en tenslotte Silence, die meer reflecteert… ..

Je merkt dus dat je met de "Frozen" -beelden stil kunt staan bij de werkelijkheid. De stilte van verandering.
Alle drukwerk wordt door mij "in huis" gedaan.

Deel :

Fotogalerij (2)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Foto's
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 85938
Editer l'événement SEO Espace administration