Internationale vrouwendag

Lezing / Debat » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Internationale vrouwendag

  Op maandag 8 maart vieren we internationale vrouwendag digitaal. Iris Verschaeve van Furia, journaliste Ann-Marie Cordia en Mariame Keita, gewezen VN-jongerenvertegenwoordigster, komen tot bij jou in de huiskamer. Ze gaan met elkaar in gesprek over de strijd van jonge vrouwen.
  Wij willen weten waarvoor zij op de barricades willen staan. Welke invulling heeft feminisme de dag van vandaag voor hen? Welke zijn voor hen de grote uitdagingen? Volg de gratis online sessie op maandag 8 maart 2021 van 19u30 tot 21u00 via onze Facebookpagina @ARhus.Roeselare. Inschrijven is niet nodig. 

  Extra: op vrijdag 5 maart brengen we het thema onder de aandacht tijdens de Lokaalmarkt. Spring eens binnen! I.s.m. Stad Roeselare, Provincie West-Vlaanderen, Femma, Markant, Okan Roeselare Wereldklasse, Mama Kivu, Moeders voor Vrede


  Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Thuis

  Andere evenementen : Lezing / Debat

  Andere evenementen : Brussel