Internationale vrouwendag

image - Internationale vrouwendag

Over

Op maandag 8 maart vieren we internationale vrouwendag digitaal. Iris Verschaeve van Furia, journaliste Ann-Marie Cordia en Mariame Keita, gewezen VN-jongerenvertegenwoordigster, komen tot bij jou in de huiskamer. Ze gaan met elkaar in gesprek over de strijd van jonge vrouwen.
Wij willen weten waarvoor zij op de barricades willen staan. Welke invulling heeft feminisme de dag van vandaag voor hen? Welke zijn voor hen de grote uitdagingen? Volg de gratis online sessie op maandag 8 maart 2021 van 19u30 tot 21u00 via onze Facebookpagina @ARhus.Roeselare. Inschrijven is niet nodig. 

Extra: op vrijdag 5 maart brengen we het thema onder de aandacht tijdens de Lokaalmarkt. Spring eens binnen! I.s.m. Stad Roeselare, Provincie West-Vlaanderen, Femma, Markant, Okan Roeselare Wereldklasse, Mama Kivu, Moeders voor Vrede


Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Lezingen / Debatten > Varia
Nog meer evenementen Hainaut
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 85981
Editer l'événement SEO Espace administration