Forum Bxl Universel II

Tentoonstelling » Varia

Praktische informatie

Over Forum Bxl Universel II

Tijdens de hele duur van BXL UNIVERSEL II: multipli.city (25.03 > 12.09.2021) worden de bezoekers ontvangen in een kleine ruimte De kleine salon: een plek voor ontmoeting, uitwisseling en gesprek, waar de hoofdrolspelers van het BXL UNIVERSEL II: multipli.city project (kunstenaars, partners, curatoren, CENTRALE team, auteurs) een one to one gesprek van 30 minuten voeren met de bezoekers van de tentoonstelling. Bezoekers worden uitgenodigd hun indrukken over de tentoonstelling en over de stad Brussel te geven.

Brussel, universeel? Deze ruimte is voor jou bestemd. Alleen of in dialoog met één van de hoofdrolspelers van dit expo-forum, laat je sporen na.

Uitgaande van hun eigen ervaring met de hoofdstad en van hun vragen over één of ander aspect van de stad, zullen unieke dialogen ontstaan. De Kleine Salon, gesitueerd in de vitrine van de CENTRALE die uitkijkt op de Sint-Katelijnestraat, is een cosy ruimte met en gekleurde muren waarop de verwelkomen de bezoekers hun indrukken kunnen tekenen of schrijven.

Meer info : https://centrale.brussels/nl/events/forum-bxl-universel-ii/

Gerelateerde thema's

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Enkele adembenemende tentoonstellingen die je niet mag missen

Andere evenementen : Tentoonstelling

Andere evenementen : Brussel