Forum Bxl Universel II

image - Forum Bxl Universel II

Over

Tijdens de hele duur van BXL UNIVERSEL II: multipli.city (25.03 > 12.09.2021) worden de bezoekers ontvangen in een kleine ruimte De kleine salon: een plek voor ontmoeting, uitwisseling en gesprek, waar de hoofdrolspelers van het BXL UNIVERSEL II: multipli.city project (kunstenaars, partners, curatoren, CENTRALE team, auteurs) een one to one gesprek van 30 minuten voeren met de bezoekers van de tentoonstelling. Bezoekers worden uitgenodigd hun indrukken over de tentoonstelling en over de stad Brussel te geven.

Brussel, universeel? Deze ruimte is voor jou bestemd. Alleen of in dialoog met één van de hoofdrolspelers van dit expo-forum, laat je sporen na.

Uitgaande van hun eigen ervaring met de hoofdstad en van hun vragen over één of ander aspect van de stad, zullen unieke dialogen ontstaan. De Kleine Salon, gesitueerd in de vitrine van de CENTRALE die uitkijkt op de Sint-Katelijnestraat, is een cosy ruimte met en gekleurde muren waarop de verwelkomen de bezoekers hun indrukken kunnen tekenen of schrijven.

Meer info : https://centrale.brussels/nl/events/forum-bxl-universel-ii/

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Varia
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 85294
Editer l'événement SEO Espace administration