image - Annemie Maes

Over

Collages over dansen, muziek en feesten aan de ramen van het gebouw van de Raad VGC, van 2 Brusselse collageartiesten Annemie Maes (The Green Fairy) en Sam Geuens
De titel van de collage expo ‘rue DANS art’ verwijst enerzijds naar het gemis bij jong en oud aan mogelijkheden om te dansen en uit te gaan sinds het begin van de coronamaatregelen, en anderzijds naar de Dansaertstraat, het kloppende hart van de Vlaamse en Brusselse caféwijk in het centrum van de normaliter bruisende hoofdstad.
Met hun kleurrijke en vrolijke vintage collages hopen de kunstenaars het straatbeeld op te fleuren en aan te sluiten bij de acties van ‘Still standing for culture’ om de culturele, artistieke en evenementensector een hart onder de riem te steken. Uit solidariteit met de getroffen professionele sectoren, maar ook voor alle mensen die van (live) muziek houden en graag dansen. De kunstenaars hopen mensen te inspireren om vol te houden, kunst en expressie levend te houden en voorbijgangers te doen uitkijken naar de dag waarop er terug publiekelijk gedanst zal mogen worden.

Deel :

Fotogalerij (2)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Expo's over grafische kunst
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 85168
Editer l'événement SEO Espace administration