Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Annemie Maes

  Collages over dansen, muziek en feesten aan de ramen van het gebouw van de Raad VGC, van 2 Brusselse collageartiesten Annemie Maes (The Green Fairy) en Sam Geuens
  De titel van de collage expo ‘rue DANS art’ verwijst enerzijds naar het gemis bij jong en oud aan mogelijkheden om te dansen en uit te gaan sinds het begin van de coronamaatregelen, en anderzijds naar de Dansaertstraat, het kloppende hart van de Vlaamse en Brusselse caféwijk in het centrum van de normaliter bruisende hoofdstad.
  Met hun kleurrijke en vrolijke vintage collages hopen de kunstenaars het straatbeeld op te fleuren en aan te sluiten bij de acties van ‘Still standing for culture’ om de culturele, artistieke en evenementensector een hart onder de riem te steken. Uit solidariteit met de getroffen professionele sectoren, maar ook voor alle mensen die van (live) muziek houden en graag dansen. De kunstenaars hopen mensen te inspireren om vol te houden, kunst en expressie levend te houden en voorbijgangers te doen uitkijken naar de dag waarop er terug publiekelijk gedanst zal mogen worden.

  Photos de Annemie Maes

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Cultuur in openlucht deze lente en zomer

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Brussel