Standing with Quentin Dujardin & Didier Laloy (online concert)

image - Standing with Quentin Dujardin & Didier Laloy (online concert)

Over

U heeft waarschijnlijk al gehoord van Quentin Dujardin. De muzikant zong zijn lied "Ave Maria" gedurende 5 minuten in de kerk van Crupet (België) voordat hij werd onderbroken door de politie. Quentin Dujardin, kunstenaarsambassadeur van de International Yehudi Menuhin Foundation, laat ons nadenken over de status van de kunstenaar en het onrecht waaraan hij is blootgesteld sinds het begin van de gezondheidscrisis. Als een symbool draagt ??Quentin de waarden van Yehudi Menuhin met zich mee: een stem geven aan degenen die er geen hebben.

Vandaag steunt de International Yehudi Menuhin Foundation meer dan ooit Quentin en de muzikanten door een online concert te organiseren met een sterke boodschap: muziek is essentieel voor onze samenlevingen.

Gelegen op de Coudenbergheuvel die de stad domineert, was het Paleis van Brussel ongetwijfeld een van de mooiste prinselijke residenties van Europa. De muziek van Quentin Dujardin (gitaar) en Didier Laloy (accordeon) zal weerklinken in de archeologische vindplaats van het Coudenbergpaleis.

Log op 6 mei om 18 uur in op ons streamingplatform www.concertwithyou.com zodat je dit toch al unieke concert niet mist.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Klassiek / Modern / Barok / Klokkenspel
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 85083
Editer l'événement SEO Espace administration