Standing with Quentin Dujardin & Didier Laloy (online concert)

Concert » Klassiek / Modern / Barok / Chimes

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Over Standing with Quentin Dujardin & Didier Laloy (online concert)

U heeft waarschijnlijk al gehoord van Quentin Dujardin. De muzikant zong zijn lied "Ave Maria" gedurende 5 minuten in de kerk van Crupet (België) voordat hij werd onderbroken door de politie. Quentin Dujardin, kunstenaarsambassadeur van de International Yehudi Menuhin Foundation, laat ons nadenken over de status van de kunstenaar en het onrecht waaraan hij is blootgesteld sinds het begin van de gezondheidscrisis. Als een symbool draagt ??Quentin de waarden van Yehudi Menuhin met zich mee: een stem geven aan degenen die er geen hebben.

Vandaag steunt de International Yehudi Menuhin Foundation meer dan ooit Quentin en de muzikanten door een online concert te organiseren met een sterke boodschap: muziek is essentieel voor onze samenlevingen.

Gelegen op de Coudenbergheuvel die de stad domineert, was het Paleis van Brussel ongetwijfeld een van de mooiste prinselijke residenties van Europa. De muziek van Quentin Dujardin (gitaar) en Didier Laloy (accordeon) zal weerklinken in de archeologische vindplaats van het Coudenbergpaleis.

Log op 6 mei om 18 uur in op ons streamingplatform www.concertwithyou.com zodat je dit toch al unieke concert niet mist.

Gerelateerde thema's

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Brussel

Aanbevelingen