image - Familiedag

Over

Een gecombineerde dag om het Musée L en het Musée de l'Eau et de la Fontaine te ontdekken en met uw gezin deel te nemen aan artistieke en wetenschappelijke activiteiten.

Ontdek in het Water- en Fonteinmuseum de fauna en flora van het Bois des Rêves tijdens een natuurwandeling! Stel jezelf rond de educatieve vijver tijdens een workshop de volgende vragen: Wat is een ecosysteem? Een voedselketen? Hoe kunnen we onderscheid maken tussen levende en niet-levende dingen? Wat hebben levende wezens nodig? Een actief bezoek om de kwestie van het water aan te pakken en de manier waarop het essentieel is voor de ontwikkeling van dieren en planten.

In het L Museum, waar veel dieren in de collecties verstopt zitten! Ga en ontmoet deze geschilderde, gebeeldhouwde of genaturaliseerde dieren en insecten. Ontdek als gezin dat mens en dier altijd zij aan zij hebben geleefd, geïnspireerd door nieuwsgierigheid, angst of verbeelding. Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een workshop rond het thema natuur.

Duur: 1 uur in elk museum

Spiegelprogramma met een pauze en vrije tijd om 12 uur. Mogelijkheid om te genieten van de speeltuin van het Bois des Rêves, de voetgangerszone of het meer van Louvain-la-Neuve. Er is een fietsroute tussen de twee musea beschikbaar.

Reserveringen per e-mail naar publics@museel.be (geef het aantal personen in uw familie "bubble" en de gewenste tijd slot)

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Evenementen voor kinderen > Expo voor kinderen

Nog meer evenementen Evenementen voor kinderen > Expo voor kinderen
Nog meer evenementen Brabant wallon
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 84810
Editer l'événement SEO Espace administration