Webinar: ‘De invloed van verpakking op ons voedsel’

image - Webinar: ‘De invloed van verpakking op ons voedsel’

Over

i.s.m.: UPV
Donderdag 20 mei 2021
Om 19u30
€4 per persoon

Deze voordracht toont duidelijk aan dat een voedselverpakking nooit inert is. Dit betekent dat de chemische interacties, die plaatsvinden op het scheidingsvlak van verpakte voeding en verpakking, er hoe dan ook toe leiden dat er chemische stoffen uit het verpakkingsmateriaal in de voeding terechtkomen. Dit is meestal helemaal niet erg, maar in sommige gevallen zijn de vrijgekomen stoffen toxisch en kunnen ze gezondheidsproblemen veroorzaken.
Om dat te vermijden zullen we onze aanpak in het controlelaboratorium en ook in de keuken moeten wijzigen.



(*Na inschrijving ontvang je een betalingsuitnodiging, na betaling krijg je de link doorgestuurd die nodig is om deze webinar te volgen.)

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Lezingen / Debatten > Lezingen of debatten over welzijn en gezondheid
Nog meer evenementen Mechelen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 84754
Editer l'événement SEO Espace administration