Webinar: ‘De invloed van verpakking op ons voedsel’

Lezing / Debat » Bien-être / Santé

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

  • Voorbij
  • Over Webinar: ‘De invloed van verpakking op ons voedsel’

    i.s.m.: UPV
    Donderdag 20 mei 2021
    Om 19u30
    €4 per persoon

    Deze voordracht toont duidelijk aan dat een voedselverpakking nooit inert is. Dit betekent dat de chemische interacties, die plaatsvinden op het scheidingsvlak van verpakte voeding en verpakking, er hoe dan ook toe leiden dat er chemische stoffen uit het verpakkingsmateriaal in de voeding terechtkomen. Dit is meestal helemaal niet erg, maar in sommige gevallen zijn de vrijgekomen stoffen toxisch en kunnen ze gezondheidsproblemen veroorzaken.
    Om dat te vermijden zullen we onze aanpak in het controlelaboratorium en ook in de keuken moeten wijzigen.



    (*Na inschrijving ontvang je een betalingsuitnodiging, na betaling krijg je de link doorgestuurd die nodig is om deze webinar te volgen.)

    Opmerkingen

    Klik om te evalueren
    Nog 0 tekens vóór verzending
    Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
    Auteur : ()
    Afmelden om je profiel te wijzigen
    Meer commentaren weergeven

    Andere evenementen : Plazarama

    Andere evenementen : Lezing / Debat

    Andere evenementen : Willebroek

    Aanbevelingen