Juicy Orchestra - Wayi

image - Juicy Orchestra - Wayi

Over

Exclusief project van Juicy met orkest

Juicy Orchestra
Sasha Vovk en Julie Rens aka Juicy hebben zich de gewoonte aangemeten om steeds weer verrassend uit de hoek te komen bij elke performance. Ze spelen graag met hun eigen materiaal om er een jazzy of klassieke toets aan te geven, om het elektronische en akoestische te mengen. Denk maar aan hun show op Dour met 13 blazers.

Voor deze editie van Les Nuits Botanique krijgen we de band op z'n meest ambitieust tot op heden te zien. Ze werken samen met componist Jean-Marie Rens het orkest van Musiq3 onder leiding van dirigent Shirly Laub om een show ineen te steken met 14 strijkers en fluiten. Het belooft een akoestische set helemaal op maat van het Museum te worden: een niet te missen spektakel dat Juicy zichzelf andermaal doet overstijgen.

WAYI
Je hoorde ze misschien al op nummers van TheColorGrey of K1D, je zag haar naam misschien passeren op High Snobiety of in Elle France, of je wist misschien dat Elton John een van haar songs draaide op Beats 1. De r&b-artieste Wayi is dan ook erg goed bezig en je kan haar muziek live ontdekken in het voorprogramma van Juicy op Les Nuits Botanique.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 79315
Editer l'événement SEO Espace administration