It It Anita - Milk tv - Brorlab

image - It It Anita - Milk tv - Brorlab

Over

Luikse noise-rockers stellen derde album ‘Sauvé’ voor

In It It Anita worden verschillende leden van het Luiks collectief Jaune Orange verenigd. Met hun noise-rockriffs gekatapulteerd uit de jaren 90 en hun primitief geschreeuw, lijkt de sound van deze jongens misschien wat basic. Vergis je echter niet: wie beter luistert ontdekt subtiele nuances en een intrigerende muzikale diepgang die sluipt in compositie, productie en teksten. Na verschillende projecten te hebben uitgebracht op Luik Records (allen goed voor rave reviews in de Belgische pers) en zo'n 150 concertzalen over heel Europa te hebben aangedaan, stelt It It Anita nu zijn derde album, 'Sauvé', voor. Daarop geven ze andermaal van jetje met efficiënte riffs en gejaagd gebulder.

MILK TV
Milk TV is een power-trio dat zelfverklaarde lactose-punk-pop maakt en bestaat uit enkele leden van Phoenician Drive. In hun muziek worden popmelodieën gemengd met noisy gitaren tot post-punk voor de kids. De invloeden van Milk TV gaan van Wire, over Fugazi en Devo, tot Sonic Youth.

BRORLAB
De Vlaamse Cocaine Piss? Het is alleszins een vergelijking die de Vlaamse pers snel (en graag) maakt, en met goeie reden. Brorlab heeft dezelfde drang als de Luikenaars om bommetjes van misschien net een minuut lang op het publiek te droppen. Zelf noemen de Antwerpenaars hun muziek "drumcomputerpunk", waarbij ze met bas, gitaar, keys en een drumprogramma op hun smartphone, korte en intense nummers de wereld in schreeuwen. Aanstekelijke furie die de perfecte soundtrack vormt voor uw volgende riot!

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 79354
Editer l'événement SEO Espace administration