Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

  15 jaar Humpty Dumpty Records!

  De vier Brusselaars van Mountain Bike doen al jaren frisse wind door de scene blazen. Ze maken garage rock die verfrissend complexloos is op z’n Belgisch. Dat doen ze met een fijne nonchalance, een goed gevoel voor humor én een ongeëvenaarde coolitude. In hun sound hoor je 50 jaar pop- en rockmuziek, gebald op 200 albums en ten berde gebracht tijdens meer dan 200 concerten over heel Europa. Na vier jaar radiostilte keert Mountain Bike terug op de verjaardag van Humpty Dumpty Records te vieren in de Botanique. En wat is het fijn om de band terug te hebben.

  UNIK UBIK
  Unik Ubik, da’s feest, da’s punk, da’s transgressie. De vier leden van dit Franco-Belgische zootje ongeregeld zijn even furieus als getalenteerd. Ze ontwijken alle mogelijke labels en verenigen punk met jazz en psychedelica. Live is het steeds weer een genot om ze aan het werk te zien, net omdat het spelplezier er bij de groep afdruipt. Alles kan, omdat precisie en talent hand in hand gaan bij de explosieve riffs van Unik Ubik. Tijdens Les Nuits Botanique stelt het kwartet een nieuwe plaat voor, getiteld ‘Iam not Fen shui’. Die belooft niets minder dan bouillant te worden.

  PARADOXANT
  Paradoxant is het project van Antoine Meersseman, die je misschien wel kan kennen van zijn werk bij BRNS. Na een stevige existentiële crisis besloot die de uitdaging op te zoeken met songmateriaal dat radicaal, gevaarlijk en gewoonweg anders durft klinken. Dat popmelodieën durft opzoeken, maar net zo graag (en eigenlijk nog liever) vrijheid naar muziek vertaalt. Op ‘s mans debuutalbum ‘Earworm’ wringt het langs alle kanten, een beetje zoals bij Crack Cloud, Suuns, Clinic of Liars.

  Photos de Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

  Parent Events

  Autres Lieux/Dates

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen