Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

image - Mountain Bike - Unik Ubik - Paradoxant

Over

15 jaar Humpty Dumpty Records!

De vier Brusselaars van Mountain Bike doen al jaren frisse wind door de scene blazen. Ze maken garage rock die verfrissend complexloos is op z’n Belgisch. Dat doen ze met een fijne nonchalance, een goed gevoel voor humor én een ongeëvenaarde coolitude. In hun sound hoor je 50 jaar pop- en rockmuziek, gebald op 200 albums en ten berde gebracht tijdens meer dan 200 concerten over heel Europa. Na vier jaar radiostilte keert Mountain Bike terug op de verjaardag van Humpty Dumpty Records te vieren in de Botanique. En wat is het fijn om de band terug te hebben.

UNIK UBIK
Unik Ubik, da’s feest, da’s punk, da’s transgressie. De vier leden van dit Franco-Belgische zootje ongeregeld zijn even furieus als getalenteerd. Ze ontwijken alle mogelijke labels en verenigen punk met jazz en psychedelica. Live is het steeds weer een genot om ze aan het werk te zien, net omdat het spelplezier er bij de groep afdruipt. Alles kan, omdat precisie en talent hand in hand gaan bij de explosieve riffs van Unik Ubik. Tijdens Les Nuits Botanique stelt het kwartet een nieuwe plaat voor, getiteld ‘Iam not Fen shui’. Die belooft niets minder dan bouillant te worden.

PARADOXANT
Paradoxant is het project van Antoine Meersseman, die je misschien wel kan kennen van zijn werk bij BRNS. Na een stevige existentiële crisis besloot die de uitdaging op te zoeken met songmateriaal dat radicaal, gevaarlijk en gewoonweg anders durft klinken. Dat popmelodieën durft opzoeken, maar net zo graag (en eigenlijk nog liever) vrijheid naar muziek vertaalt. Op ‘s mans debuutalbum ‘Earworm’ wringt het langs alle kanten, een beetje zoals bij Crack Cloud, Suuns, Clinic of Liars.

Deel :

Fotogalerij (2)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 84112
Editer l'événement SEO Espace administration