Bota Kids : Mazima

Concert » Jazz

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Bota Kids : Mazima

  Culturele voormiddag op maat van de allerkleinsten

  Bota Kids

  De Botanique, bekend om zijn concert- en kunstprogramma, lanceert “Bota Kids”. Dat is een project om de allerjongsten op hun eigen manier de wereld van muziek en visuele kunsten te leren kennen.

  Zo krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat hun ouders in de Botanique kunnen doen, al is het programma wel speciaal op hun maat gemaakt.

  MAZIMA
  L’ENVOL is het poëtische verhaal van twee zussen die hun dromen najagen. Ze doen dat in muziek, terwijl ze zingen over hun band met Afrika en de wortels ze die daar hebben. We horen verder invloeden uit chanson, afro, jazz, electro, pop en slam; genres die de twee singer-songwriters, Marie-Rose Mayele en Esinam Dogbatse, liefhebben. Als MAZIMA! brachten ze onlangs hun eerste werk uit in een boek-cd waarin kleurrijke illustraties hun liedjes vergezellen.

  Marie-Rose is bij het publiek bekend als Lili uit "Les Déménageurs". Ze is ook een bedenker van kunst- en gemeenschapsprojecten voor peuters en hun familie.

  Esinam is een multi-instrumentaliste en speelt voornamelijk met haar project ESINAM, alsook in verschillende bands zoals Diab Quintet of Sysmo.

  Parent Events

  Autres Lieux/Dates

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen