Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Walk on Wouwer

  Walk on Wouwer

  Om 25 jaar De Wouwer te vieren, nemen wij je graag mee op wandel door de artistieke wereld van een kunstenaar.

  Op zaterdag 12 juni 2021 laten we verschillende groepen vertrekken voor een unieke ervaring. Je kan kiezen om te vertrekken om 13.00 uur, 13.30 uur, 14.00 uur, 14.30 uur of 15.00 uur.

  Tijdens een wandeling van vijf kilometer die vertrekt en eindigt bij het feestvarken, word je ondergedompeld in de verschillende fases die een kunstenaar doorgaat vooraleer er een kunstwerk ontstaat. Op onze vraag schreef Alison Luyten een verbeeldende inleiding op elke fase. Na afloop zullen bezoekers haar volledige verhaal gehoord hebben.

  Bij het vertrek aan De Wouwer heeft de kunstenaar nog geen idee.

  Onderweg zal het lokale gezelschap Toneelvereniging Content tonen dat alles start met inspiratie, een muze. Na het vinden van inspiratie gaan we verder op pad.

  Bij de tweede stop zal de populaire coverband De Vierkante Meter ons met hun muziek laten zien dat een artiest vaak vastzit bij het maken van kunst en verschillende keren opnieuw begint.

  Deze wedergeboorte zal bij de derde muzikant erg goed duidelijk gemaakt worden, want de lokale uitbaters van Maison Innoa laten zien dat je met koffieresten aan de slag kan om kunst te maken. We ervaren hier hoe het is om koffieafval te recycleren, een nieuw leven te geven.

  Na deze renaissance word je meegenomen in de wereld van slam poetry. Hier geeft de fantastische Inke Gieghase het beste van zichzelf, want na een lange zoektocht naar het kunstwerk, zijn we er bijna.

  Tot slot komen we weer aan bij onze feestlocatie en zal de fantastische illustratrice Rosemarie De Vos alle ervaringen die je onderweg tegenkwam in een definitief kunstwerk gieten.

  En zo eindigt onze Walk on Wouwer met de mogelijkheid te genieten van een kort concert van The Slampampers.

  Al deze elementen zorgen voor een onvergetelijke dag die jong en oud zal plezieren.

  Ben jij net als ons heel enthousiast voor deze Walk on Wouwer? Noteer zaterdag 12 juni 2021 dan alvast in je agenda, want dan dompelen we je onder in deze wonderlijke kunstwereld.

  Tickets: normaal: € 10,00 - kinderen (-12): € 5,00 - kansentarief UiTPAS: € 2,00

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Uitstap / Ontdekking

  Andere evenementen : Ravels

  Aanbevelingen