Opgelet, dit evenement is volzet !
image - Charles

Over

Winnares van The Voice onthult alt-pop van haar debuut-ep

Charles is een eerbetoon aan de voornaam van haar grootvader, een onwankelbare steun, met name in haar passie voor muziek die al op zeer jonge leeftijd begon. Charlotte Foret werd in 2001 geboren in de buurt van Waterloo (België), onder een goede ster, de revival rockster. Ze is even oud als Last Nite, de eerste single van The Strokes, een van haar favoriete bands. Alles behalve toeval.

Toen ze 11 was, kreeg ze haar eerste klap in het gezicht toen ze Nirvana ontdekte. Het was een schok, een openbaring, die haar leven voor altijd zou veranderen. In het proces, krijgt ze een tweede, meer gewelddadige klap. Tijdens een auditie voor de dansshow zei haar leraar tegen haar: "Vergeet het maar, je bent niet gemaakt om te zingen". Meer was er niet nodig om Charlotte van het tegendeel te overtuigen: "Later word ik zangeres". Gedreven door een geest van wraak en een groeiende passie voor muziek, wijdde zij haar adolescentie aan het leren van piano en haar prille liefde voor pop.

Charlotte gaf geleidelijk vorm aan haar universum en haar stem door het vermenigvuldigen van solo- en groepsprojecten en smeedde haar artistieke identiteit door te luisteren naar onder andere Muse, Tamino, Billie Eilish, Lady Gaga, Radiohead en Tame Impala. Charlotte laat haar overwinning in The Voice België achter zich met een mooie revanche en vooral een overtuiging: "Vanaf nu is muziek mijn hele leven".

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 76597
Editer l'événement SEO Espace administration