Meskerem Mees - Sura Sol

Concert » Soul / Funk

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Meskerem Mees - Sura Sol

  HUMO's Rock Rally-winnares grijpt je bij je nekvel en laat je niet meer los

  Neem een stemgeluid zo helder als bronwater, voeg een gulle dosis puurheid toe en werk af met een portie panache, en je hebt Meskerem Mees. Deze grande dame van vooraan in de twintig neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

  Haar debuutsingle verovert de ether én harten in België, en wint zelfs (ver) daarbuiten zieltjes – er zijn er niet veel die in 2020 zo makkelijk de grenzen oversteken als ‘Joe’. De lat ligt meteen hoog, maar opvolger ‘Seasons Shift’ bevestigt wat iedereen voelt: dit is geen eendagsvlieg.

  SURA SOL

  Met haar gitaar en ukulele geeft Sura zich bloot tijdens een intiem en inclusief optreden. Als een van de muzikanten van het Brusselse trio Las Lloronas treedt ze solo op met nummers geïnspireerd door artiesten als Bobby McFerrin, Lior Shoov, Devenra Banhart en Noname. Sura Sol gaat van blues tot slam, van vocale improvisatie tot folk, en dat alles met klanken afkomstig uit haar gemengde Joodse achtergrond.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen