Compact Disk Dummies + Aili

image - Compact Disk Dummies + Aili

Over

COMPACT DISK DUMMIES 21:30
In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Het aanwezige publiek bleef murw achter en de jury beloonde hun stomende electrorock met een gouden plak. Negen jaar later gaat het de broertjes Lennert en Janus Coorevits nog steeds voor de wind. Ze werden de allereerste vaste huisband van De Ideale Wereld, en op Studio Brussel kreeg Lennert een vermakelijk item als remixer van de actualiteit.

Stilaan begon het echter weer te jeuken om aan een full album te werken, na debuut ‘Silver Souls’ en de compacte EP ‘Satellites’. In 2020 zag, in volle crisis, ‘Neon Fever Dream’ het levenslicht. De plaat bevat dezelfde succesingrediënten als hun vorige releases. De tien nummers, met vooruitgeschoven single ‘I Remember’ op kop, zijn stuk voor stuk beklijvende electropop-songs die de luisteraar virusgewijs (pun intended) inpalmen en niet meer loslaten. Dit album was in 2020 ons neonlichtje in de duisternis.

Compact Disk Dummies maken er een erezaak van om elke plek waar ze komen om te toveren tot een kolkende dansvloer. Zin in!

AILI 20:30
Aili, frisse finalist van Stubru's De Nieuwe Lichting, had in een normale wereld met het fantastische 'Dansu' een dikke partyhit te pakken. Ondertussen verschenen ook 'Oki' en 'Pari Pari', opnieuw twee op vuile elektrogrooves en Japanse lyrics gebouwde bangers die recht richting heupen gaan. Voor fans van elektronica met een hoog rock & roll gehalte, in de geest van onze klassiekers als Telex en Soulwax. Eindelijk weer dansu!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Elektronisch
Nog meer evenementen West-Vlaanderen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 84070
Editer l'événement SEO Espace administration