Compact Disk Dummies + Aili

Concert » Electronics

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Compact Disk Dummies + Aili

  COMPACT DISK DUMMIES 21:30
  In 2012 bestormden de toen piepjonge dummies met ongekende oerkracht het podium van Humo’s Rock Rally. Het aanwezige publiek bleef murw achter en de jury beloonde hun stomende electrorock met een gouden plak. Negen jaar later gaat het de broertjes Lennert en Janus Coorevits nog steeds voor de wind. Ze werden de allereerste vaste huisband van De Ideale Wereld, en op Studio Brussel kreeg Lennert een vermakelijk item als remixer van de actualiteit.

  Stilaan begon het echter weer te jeuken om aan een full album te werken, na debuut ‘Silver Souls’ en de compacte EP ‘Satellites’. In 2020 zag, in volle crisis, ‘Neon Fever Dream’ het levenslicht. De plaat bevat dezelfde succesingrediënten als hun vorige releases. De tien nummers, met vooruitgeschoven single ‘I Remember’ op kop, zijn stuk voor stuk beklijvende electropop-songs die de luisteraar virusgewijs (pun intended) inpalmen en niet meer loslaten. Dit album was in 2020 ons neonlichtje in de duisternis.

  Compact Disk Dummies maken er een erezaak van om elke plek waar ze komen om te toveren tot een kolkende dansvloer. Zin in!

  AILI 20:30
  Aili, frisse finalist van Stubru's De Nieuwe Lichting, had in een normale wereld met het fantastische 'Dansu' een dikke partyhit te pakken. Ondertussen verschenen ook 'Oki' en 'Pari Pari', opnieuw twee op vuile elektrogrooves en Japanse lyrics gebouwde bangers die recht richting heupen gaan. Voor fans van elektronica met een hoog rock & roll gehalte, in de geest van onze klassiekers als Telex en Soulwax. Eindelijk weer dansu!

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Concerten [month+1]

  Andere evenementen : Cactus Club

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen