Romano Nervoso, Boogie Beasts, The Rackers

image -  Romano Nervoso, Boogie Beasts, The Rackers

Over

Rock-'n'-roll met een bolognesesausje

Romano Nervoso is back met een vierde album! En de spaghetti-rockers vieren ook nog eens hun tienjarig bestaan! Dat moet gevierd worden, bijvoorbeeld in de Orangerie van de Botanique op 11 april. Doorheen de jaren hebben de heren op de grootste podia in België gespeeld en Sziget, Dour, Les Ardentes en nog zoveel andere festivals aangedaan. Daarnaast verzorgde de band het voorprogramma van Therapy?, Triggerfinger, Band Of Skulls en Johnny Hallyday, een Romano Nervoso-fan. Wie zijn muziek graag in een bolognesesausje heeft weet wat te doen (lees: hieronder ticketjes kopen!)

THE RACKERS

Na lang overpeinzen besloten oude vrienden Allan Tombeur (bas), Yohan Pisella (drums) en Jimmy Morais Rosa (gitaar, zang) in 2016 toch om hun respectievelijke bands te verlaten en samen The Rackers op te richten. Het werd een Belgisch powertrio dat bol staat van de Britse invloeden: Royal Blood, The Clash, The Rapture, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Rolling Stones, Kaiser Chiefs, ... Het gaat The Rackers vooral om plezier maken. Het zijn echte rakkers, die ondanks hun deftige outfits op het podium toch vuile sneakers dragen, om “mama van streek te maken”. Debuut EP ‘Girls 2.0’ staat vol van de dansbare rocksongs, die gegarandeerd een glimlach op je gezicht zullen toveren.

BOOGIE BEASTS

Dirty beats, hypnotiserende slide, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz. Dat kan je verwachten van deze vierkoppige band uit België, met twee Vlaamse en twee Waalse muzikanten. Boogie Beasts vertolken hun liefde voor elektrische delta-blues op geheel eigenzinnige wijze en dat klinkt ongeveer als: The Black Keys die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker, of Morphine op een psychedelische trip met Little Walter, of RL Burnside tijdens een juke joint-gig begeleid door de vroege Stones. Met aanstekelijke energie zetten deze vier heren een uiterst smerige doch onweerstaanbare sound neer. Are you ready to boogie with the Beasts?

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 83844
Editer l'événement SEO Espace administration