image -  Bota Kids, Valkø

Over

Culturele voormiddag op maat van de allerkleinsten

Valkø is een veelzijdig artieste met Brussel als thuisbasis. Ze is actief als actrice, zangeres, componiste, celliste en songwriter, en wordt wel eens vergeleken met popsterren als Kate Bush, Beth Gibbons of Alison Goldfrapp. Met Valkø waan je je zo in een film van Tim Burton, de begingeneriek van je eigen Bondfilm of het plot van je persoonlijke Philip K. Dick-roman. Nu zet Valkø haar eerste stappen als producer en werkt ze aan haar nieuwste ep met de steun van een enthousiaste Leo Abrahams, de Londense producer die onder meer samenwerkt met Brian Eno, Oscar and The Wolf en Florence & The Machine. Het schenkt haar een een Britse sound die ze een geheel eigen invulling geeft.

Bota Kids

De Botanique, bekend om zijn concert- en kunstprogramma, lanceert “Bota Kids”. Dat is een project om de allerjongsten op hun eigen manier de wereld van muziek en visuele kunsten te leren kennen.

Zo krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat hun ouders in de Botanique kunnen doen, al is het programma wel speciaal op hun maat gemaakt.

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 83819
Editer l'événement SEO Espace administration