What About Africa: Fatherhood Stories - part II – Waka Waka Generation

Theater / Spektakel » Professioneel

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over What About Africa: Fatherhood Stories - part II – Waka Waka Generation

  In december 2020 organiseerden we samen met Waka Waka Generation What About Africa: Fatherhood Stories, een storytelling namiddag met muziek via een livestream op YouTube.

  Na deze boeiende namiddag in onze zaal werkten de drijvende krachten achter Waka Waka Generation verder aan verschillende projecten over de rol van de vader en/of de vaderfiguur in onze huidige generatie. Zoekend naar linken met hun moederland in Afrika maakten ze een sprong naar de lokale context.

  Een jaar en enkele coronagolven later staan we stil bij de projecten die zijn afgerond en de projecten die nog in volle ontwikkeling zijn: videoportretten, gesprekken, een podcastreeks, een theatershow,….

  We gaan opnieuw in gesprek over vaderrelaties én we breiden het thema uit naar het moederschap. Deze keer live in dialoog met het publiek in de zaal. Als afsluiter van de avond programmeren we een bijzondere theatervoorstelling over het thema. Meer info volgt binnenkort.

  ---

  Waka Waka Generation werd in 2008 opgericht door een groep Mechelse jongeren met roots in Sub-Sahara Afrikaanse landen. Een groep die moeilijk de weg vond naar het reguliere jeugdwerk en zo een aanbod op maat ontwikkelde voor de Mechelse jeugd. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een organisatie die socioculturele activiteiten rond identiteit organiseert, gericht op jongeren met Afrikaanse roots.

  ---

  in samenwerking met ARSENAAL/LAZARUS, Black Speaks Back, Bazz, ROJM en Stad Mechelen

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Arsenaal / Lazarus

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Aanbevelingen