Who’s afraid of Virginia Woolf? - Wolf Wolf

Theater / Spektakel » Professioneel

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Who’s afraid of Virginia Woolf? - Wolf Wolf

  Je kent het verhaal van Who’s afraid of Virginia Woolf? waarschijnlijk wel: George en Martha leven thuis hun diepste frustraties op elkaar uit en slepen hun nachtelijke gasten mee in een destructief psychologisch spel. Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Vanseveren (WOLF WOLF) waagden zich aan dit ‘stuk der stukken’ en rondden er samen hun opleiding aan de toneelschool in Gent mee af.

  Hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met een rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al talrijke versies heeft gekend en door zowel amateur- als Hollywoodster werd opgevoerd? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Langzaamaan wordt iedereen de fictie ingezogen. Ook in deze uitvoering is één ding zeker: het belooft een lange afterparty tot het licht wordt. En niemand blijft gespaard.

  Imke Mol, Naomi van der Horst, Mitch Van Landeghem en Flor Vanseveren speelden o.a. bij FC Bergman, Studio Orka, Hof van Eede, Malpertuis en het KIP. Samen vormen ze het nieuwe collectief WOLF WOLF. Ze proberen toneelrepertoire vanuit een liefde voor het spelen uit te diepen en tegelijkertijd toegankelijk te maken voor een breed publiek.

  ---

  Who’s afraid of Virginia Woolf? stond op TAZ#2019, waar de voorstelling met de jongerenjuryprijs aan de haal ging én een eervolle vermelding van de TAZ-jury in ontvangst mocht nemen voor 'zoveel durf en acteervermogen'.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Arsenaal / Lazarus

  Andere evenementen : Mechelen

  Aanbevelingen