Proef de 15de eeuw in restaurant albert

image - Proef de 15de eeuw in restaurant albert

Over

Het restaurant op de 5de verdieping van KBR brengt tijdens het Brussels Renaissance Festival een paar 15de-eeuwse accenten aan op het menu.

Op het menu staan makreel met huttentut (Camelina sativa, een vergeten groente) en hypocras, een oude drank op basis van wijn, honing of suiker en specerijen die ook rijkelijk vloeide op het beroemde Banket van de Fazant van Filips de Goede.

Voor deze gerechten werd er inspiratie geput uit de Mesnagier de Paris, een middeleeuws kookboek waarvan de hertogen van Bourgondië een exemplaar hadden.

Bourgondische gerechten en drankjes voeren uw smaakpapillen mee naar de bewogen periode op het einde van de middeleeuwen. Wie het liever bij de 21ste eeuw houdt, kan in restaurant albert ook van hedendaagse gerechten genieten. En dit allemaal met een adembenemend uitzicht over Brussel of op een zonovergoten terras.

Deel :

Fotogalerij (6)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Diverse Activiteiten > Culinair evenementen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 81880
Editer l'événement SEO Espace administration