Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Over Artonov Festival

Van 3 tot en met 10 oktober : Herontdek het erfgoed door een voorstelling, een concert of een evenement bij te wonen. Bezoek mooie huizen, woningen van bekende architecten of openbare gebouwen met een opmerkelijke architectuur, waar gerenommeerde of beginnende kunstenaars hun creativiteit ontplooien.

Het ARTONOV Festival haalt zijn inspiratie uit de internationale Jugendstil-beweging, maar ook uit de Japanse zintuiglijke en multidisciplinaire kunst. Het doel is de podiumkunsten – zoals muziek, dans, theater, mode en beeldende kunsten – samen te brengen door interdisciplinariteit en creativiteit in Brusselse art-nouveau- en art-decohuizen en andere opmerkelijke architecturale gebouwen te stimuleren.

Het programma belooft grote namen en markante ontmoetingen. Tot de highlights behoren het theatercollectief Laika en het ensemble Zefiro Torna. Zij stellen op 3 oktober een ware zintuigelijke ervaring voor met Balsam in het Maison de la Poste. De Vanhaerents Art Collection prijkt al een tijdje op het verlanglijstje van de organisatoren en kan je nu op 8 oktober ontdekken. De voorstelling Urban.Beethoven in See U verenigt muziek, dans, street art en digitale kunst onder leiding van de uitzonderlijke Frans-Iraanse pianist, Nima Sarkechik. Ten slotte is er nog Compagnie Shonen in de Hageltoren met de dansvoorstelling Forme(s) de vie (7/10), een mix van performance en film.

Photos de Artonov Festival

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Diverse Activiteiten

Andere evenementen : Brussel

Aanbevelingen