Cuisine sauvage au fil des saisons

Stage / Cursus » Ateliers

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

  • Voorbij
  • Over Cuisine sauvage au fil des saisons

    Nederlandstalige vertaling niet beschikbaar

    Reconnaître les plantes comestibles dans leur environnement, conseils de cueillette, préparations, partage de recettes et dégustation au fil des saisons.
    Module de 4 dates réparties sur les 4 saisons :
    21/08/2021 - 20/11/2021 - 23/04/2022 - 18/06/2022

    Opmerkingen

    Klik om te evalueren
    Nog 0 tekens vóór verzending
    Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
    Auteur : ()
    Afmelden om je profiel te wijzigen
    Meer commentaren weergeven

    Andere evenementen : Espace Nature de la Botte du Hainaut

    Andere evenementen : Stage / Cursus

    Andere evenementen : Sivry

    Aanbevelingen