Teun Hocks : Teun Hocks : Untitled

image - Teun Hocks : Teun Hocks : Untitled

Over

Met de tentoonstelling, getiteld "Teun Hocks: Untitled" presenteert de galerie een selectie niet alleen analoge en digitale werken, maar ook de originele tekeningen met ideeën en ontwerpen, die aan de basis lagen van de diverse werken van Teun Hocks.
In zijn creatieve proces combineert Teun Hocks vele vaardigheden, hij is performer, decorontwerper, fotograaf, schilder en hij weet ook, als geen ander, de ruime mogelijkheden uit te buiten van de digitale fotografie.
Alvorens het decor te ontwerpen en de scène op te zetten, vertaald Teun Hocks zijn ideeën eerst in tekeningen, vervolgens bouwt hij het decor op in zijn atelier, fotografeert het op film van het 6x9 cm formaat, vergroot en drukt grote zwart-witbeelden af in sepia-tinten en schildert deze grootformaat foto’s vervolgens met zelf gefabriceerde wattenstaafjes met transparante olieverf.
De laatste jaren heeft Teun Hocks zijn werk ook uitgebreid met digitale fotoseries, met het grote verschil, dat het resultaat van deze series eerder meer filmisch dan picturaal is.
Deze fotoschilderijen hebben geen titel, omdat de kunstenaar wil, dat iedereen die ernaar kijkt, de vrijheid moet hebben om er zelf een titel aan te verbinden.

Deel :

Fotogalerij (5)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Galerijen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 76706
Editer l'événement SEO Espace administration