VEX IQ Challenge Cursus | 8-13 jaar

Stage / Cursus

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over VEX IQ Challenge Cursus | 8-13 jaar

  VEX IQ Challenge, gepresenteerd door de Robotics Education & Competition Foundation, is 's werelds grootste en snelst groeiende academische robotica competitie met meer dan 24.000 geregistreerde teams in de seizoenen 2019-2020.

  VEX IQ Challenge biedt leerlingen spannende robotica-uitdagingen met een open einde die hun vaardigheden op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (STEM) verbeteren door middel van hands-on, leerling-gecentreerd leren. Het stimuleert de ontwikkeling van teamwork, kritisch denken, projectmanagement en communicatievaardigheden die nodig zijn om de leerlingen voor te bereiden op de volgende generatie van vernieuwers en probleemoplossers.

  In VIQC ontwerpen, bouwen, programmeren en documenteren teams van leerlingen robots om het robotspel van het huidige seizoen te spelen. Op toernooien werken teams samen met en nemen ze het op tegen andere teams om zoveel mogelijk punten te scoren, nemen ze deel aan de vaardigheidsuitdaging om in hun eentje zoveel mogelijk punten te scoren, en nemen ze deel aan interviews met STEM professionals om de kwaliteit van hun documentatie en engineeringproces te beoordelen.

  Cursus details:

  Alle uitrusting voor het bouwen van een held bot, een speelveld en spel elementen worden verstrekt. Eén coach per team van 4-6 studenten.

  Teams moeten deelnemen aan regionale en nationale wedstrijden (georganiseerd in het weekend, minimaal 2-3 per jaar). Als een team zich kwalificeert, krijgt het een kans om deel te nemen aan het VEX Robotics World Championship dat in april 2022 in Texas, VS wordt gehouden. Alle kosten in verband met reizen (reiskosten, hotels, eten, enz.) zijn niet inbegrepen in de lesprijs en zullen apart moeten worden gedekt.

  Wekelijkse lessen van 25/09/2021 tot 24/04/2022 (geen lessen tijdens de Belgische schoolvakanties en in de week van 11/10/2021). Lesduur 2 uur.
  10% vroegboekkorting wordt aangeboden op boekingen voor 31 augustus zijn afgerond.

  Photos de VEX IQ Challenge Cursus | 8-13 jaar

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  De allerleukste evenementen voor kinderen [month+1]

  Andere evenementen : Stage / Cursus

  Andere evenementen : Ukkel

  Aanbevelingen