Beak, Warmduscher, Black Devil Disco Club, The Germans, Nosedrip

image - Beak, Warmduscher, Black Devil Disco Club, The Germans, Nosedrip

Over

Headliner op deze Leffigeleuren-dag is BEAK>, een Britse experimentele rockband wiens muziek zwaar aanleunt bij de Duitse Krautscene. Bekendste lid van de band is Geoff Barrow van Portishead.

WARMDUSCHER komt ook van over het Kanaal, ze delen een aantal leden met Fat White Family en vermengen hun garagerock met een fikse portie funk, hiphop en disco. Daarmee doen ze wat denken aan The Gossip. En toeval ook niet, voor beiden maakte Soulwax een remix, check zeker eens die van ‘Midnight Dipper’.

Opener wordt THE GERMANS en al zeggen we het zelf, we konden geen betere kiezen. Ook zij zoeken de weg van de tegendraadse dansbaarheid en vermengen daarvoor diverse invloeden waarvan Karutrock er zeker één is.

Voor de aftershow kozen we het Franse éénmansproject van ene Bernard Fevre, BLACK DEVIL DISCO CLUB. Diens cruciale release is een EP uit 1978, ‘Disco Club’ die in 2004 door Aphex Twin opnieuw uitgebracht werd op zijn Rephlex label.

NOSEDRIP, labelbaas van het gerenommeerde Stroom neemt je tussen de concerten mee op een intrigerende en meeslepende trip

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Oostende
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 79341
Editer l'événement SEO Espace administration