Goose, Aili, Bolis Pupul

image - Goose, Aili, Bolis Pupul

Over

Leffingeleuren afsluiten doen we in stijl met GOOSE, de Kortrijkse band die ons al zoveel onvergetelijke concerten bracht in Leffinge. Tijdens de lockdown bracht Goose een EP uit, ‘Something New’ en na dit concert gaan ze de studio in voor de opnames van het nieuwe album. Op de paar festivals die ze dit jaar al speelden bewezen ze dat ze er heel veel zin in hebben, met een fikse portie rock’n roll in hun elektronische set.

AILI brak vorig jaar door als Aili x Transistorcake met de geweldige single ‘Dansu’. Voortaan wordt gekozen voor de naam Aili maar het betreft nog steeds de samenwerking tussen de Belgisch-Japanse Aili Maruyama en beatmaker Transistorcake. Die laatste werd bekend met de culthit ‘Mr Croissant Taker’ gedraaid op de Radio Soulwax in Grand Theft Auto V. “Tussen ‘Pump Up Rhe Jam’ en The Knife” (Humo)

BOLIS PUPUL wordt al eens aan de zijde van ene Charlotte Adigéry gespot. Hij is ook de zoon van Kamagurka, één helft van Hong Kong Dong en lid van de cultband The Germans (te zien op 17 sept.). Zijn soloproject wordt alvast geprezen door Soulwax en je hoort ook al snel waarom, heerlijk speels en tegendraads.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Oostende
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 79368
Editer l'événement SEO Espace administration