Galia Volt - One Woman Band

image - Galia Volt - One Woman Band

Over

Onderschat nooit de kracht van een vrouw met haar rug tegen de muur. In maart 2020, toen Covid over de planeet raasde, de luiken van live-locaties en opnamestudio's naar beneden kwamen, en de muziekscène plotseling stil werd, stond Ghalia Volt voor hetzelfde dilemma als elke andere artiest. Wat nu?
Het antwoord was One Woman Band .
Voor Volt was de wedergeboorte als soloartiest geen lichtvaardige beslissing. Sinds het begin is ze een muzikante die gedijt op het geroezemoes van de hook-up, zichzelf omringt met de beste spelers en hun vibe opslorpt. In 2017 was het de smaak van de in België geboren songwriter voor samenwerking die haar naar New Orleans leidde, voor de ontmoeting met de lokale blueslegendes Mama's Boys die haar geweldige debuutalbum werd, Let The Demons Out .
Twee jaar later was het diezelfde geest die Volt naar het legendarische land van Coldwater, Mississippi, lokte om haar mannetje te staan ??op tweede-albumsessies met grootheden als Cody Dickinson, Cedric Burnside, Lightnin' Malcolmand Watermelon Slim.
Met het doorbraaksucces van Mississippi Blend uit 2019 – een record dat drie keer in de Top 3 van de Billboard Blues Chart brak – leek het alsof de wereld voor het oprapen lag, haar zeven jaar durende transformatie van Brusselse straatmuzikant naar de geadopteerde dochter van Amerikaans rootsverzameltempo. Nu, met One Woman Band , neemt de reis een spannende bocht naar links. Als haar stage op de gemene straten Volt iets heeft geleerd, is het wel dat ze al alles had wat ze nodig had om magie te maken - en in maart kwam ze weer in contact met die eenvrouwsfilosofie. "Ik begon op een echt drumstel te spelen", herinnert ze zich. "Ik speelde een kick, snare en hi-hat plus een tamboerijn met mijn twee voeten, terwijl ik slide/gitaar speelde en tegelijkertijd zingde."

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Fuiven > Pop rock-fuiven
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 79402
Editer l'événement SEO Espace administration